Plantenneukers

Mannen, is jullie zaad wel vegan genoeg?

De liefde van de man gaat door de maag en via zijn zaakje in zijn beminde. Maar sommige plantenneukers (vegans (m/v)) slikken dit niet. Het zaad is niet goed als jij vlees eet. Het smaakt dan ook naar vlees, vinden ze. Moet je als man dan stoppen met vleeseten en alleen nog maar plantaardige voeding tot je nemen, omdat je anders niet meer aan je gerief komt met je vegan geliefde?

Sommige single mannen die de pech hebben om verliefd te worden op een vegan, durven haast niets meer te eten en worden zo dun als een blaadje. Ze worden dus wel plant ‘aardig’, maar breken wellicht bij een iets te wilde nacht… Dan kunnen de vegan dames en gays maar beter een leuke boom van een vent uitzoeken, denk je. En die zijn er heus wel tussen de vegans, neem bijvoorbeeld Anthony Kiedis van de Red Hot Chilipeppers.

Maar ja… een man blijft wel van vlees en daar blijft hij ook naar smaken… Je zou de vegans kunnen verwijzen naar een houten dildo, maar daar zitten weer batterijen in die niet goed zijn voor het milieu. Veel vegans vinden het ook belangrijk dat we zo milieuvriendelijk met onze wereld omgaan, zucht…. Ok, dan kunnen ze maar beter een komkommer, courgette of flespompoen nemen, toch? Maar hoe komen die vegan vrouwen dan aan hun mojo? Ze kunnen toch moeilijk pompoenpitten in hun doos stoppen, als ze zwanger willen worden? Vegan vrouwen zitten inderdaad met een dilemma. En wat moet je als man wanneer je verliefd wordt op een vegan (m/v)? Bestaat daar een handleiding voor, want het wordt zo toch wel erg lastig!

Onze tip is om in ieder geval vegan te worden of het op zijn minst een keer te proberen, zodat je in staat bent om je in te leven in een vegan en samen met haar of hem te zoeken naar een oplossing voor het zaadprobleem. En carnivoren, er kleven nog veel meer voordelen aan het overstappen op plantaardig eten: Je cholestorol gaat omlaag, je verkleint de kans op bepaalde soorten van kanker, je bent beter bezig voor het milieu, je helpt mee om het wereld voedselprobleem op te lossen en het dierenleed te verminderen. Bovendien ga je er jonger uitzien, wordt je vitaler en sexier, kijk maar naar Anthony Kiedis.

En bedenk dat niet alle vegan vrouwen zitten in hun nep-ivorentoren te mokken over jouw vleselijke mannenzaad. Ga gewoon de uitdaging aan met je vegan droomvrouw of -man. Heb je nog geen leuke vegan op het oog? Neem dan een kijkje op Vegadates.