Organisatiebureau Tanfana

Momenteel lever ik als kleine zelfstandige drie verschillende diensten aan, vandaar dat ik deze diensten ondergebracht heb onder één organisatiebureau, dat is ingeschreven onder KVK nummer 09212665.

1: Op 1 januari 2010 startte ik mijn tekstbureau Karmijntekst, waarbij ik teksten en virtuele assistentie en trainingen geef aan ZZP-ers en organisaties. De naam Karmijntekst is komen te vervallen en mijn tekstbureau staat nu ingeschreven als: Anne Marie de Haan, tekstschrijver en virtueel assistent. Wil je meer weten over deze dienst, neem dan een kijkje op deze pagina.

 

 

 

2: In juni 2016 begon ik handgemaakte sieraden te maken. Ik streef ernaar om ze steeds duurzamer en natuurvriendelijker te produceren van gerecycled materiaal uit respect voor de natuur. Deze zijn te koop op de webshop: https://tanfanastwinflame.eu.

 

 

 

 

3: Sinds augustus 2019 verhuur ik mijzelf als tuinvrouw. Ik heb een passie voor tuinieren en werken in het groen. In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties meegeholpen in siertuinen, moestuinen, natuurbeheer en heggenvlechten, zowel bij particulieren als organisaties. Ik heb de officiële permacultuuropleiding gedaan, heggenvlechtcertificaten behaald en een aantal groencursussen bij het IVN gevolgd waarbij ik ook aardig wat plantenkennis heb opgedaan. Bekijk ook de website: http://tuinvrouwnijmegen.nl/

 

 

 

 

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.