Tuinvrouw Nijmegen gefotografeerd door Goedele Monnens.

Tuinvrouw Nijmegen

Je kunt me inhuren als tuinvrouw in en rondom Nijmegen. Ik heb een passie voor tuinieren en werken in het groen. In de afgelopen jaren heb ik gewerkt in siertuinen, moestuinen, natuurbeheer en heggenvlechten. Ik onderhield tuinen bij particulieren, bedrijven en organisaties. Enkele jaren geleden heb ik de officiële permacultuuropleiding gedaan, heggenvlechtcertificaten behaald en een aantal groencursussen bij het IVN gevolgd. Hierbij heb ik ook aardig wat plantenkennis opgedaan. Bekijk hier mijn certificaten.

Tuincoöperatie Weer Naar Buiten

Als Tuinvrouw Nijmegen werk ik regelmatig samen met mijn collega’s van tuincoöperatie Weer naar Buiten. Wij tuinieren, snoeien, leggen bestrating, bouwen schuttingen en nog veel meer. We zijn een coöperatie met als oogmerk het maken van mooie, groene stukjes natuur in de leefomgeving. Hierbij staan arbeidsvreugde, het maken van een duurzame en harmonieuze leefomgeving boven winst en kapitaal. We hebben een thuisbasis in het mooie Persingen waar wij onze spullen opslaan, machines onderhouden en objecten vervaardigen. Naast onze hoveniersactiviteiten verzorgen wij werk-leertrajecten voor jongeren uit de jeugdzorg die bij ons in een warme, veilige omgeving kunnen ontdekken wat ze kunnen en hoe het voelt om iets te maken.

Bij ons kunt u terecht voor zowel de aanleg als het onderhoud van plantsoenen en ander groen. Wij houden van snoeien, maaien en wieden. Indien nodig voeren we het afval af of bewaren we het voor hergebruik. Bekijk hieronder een aantal tuinen die wij onderhouden.

Bouw en aanleg

Bestrating, grondwerk, timmerwerk. De mensen van Weer naar Buiten kunnen het allemaal. Onze werkwijze is vaak een iteratieve, al spelenderwijs ontstaat het resultaat. Soms precies zoals het van te voren gepland was, soms veel mooier dan verwacht! Hieronder zie je enkele voorbeelden van ons werk in privétuinen. 2023 wordt het jaar van duurzaamheid passiefwonen en groene daken. U kunt nu subsidie aanvragen voor een groen dak in Nijmegen. En wij kunnen het voor u aanleggen. Klik voor meer info.

Zoekt u hulp voor uw tuinonderhoud of uw groenproject of permacultuuradvies? Maak dan een afspraak met mij voor een gratis kennismakingsgesprek. Wilt u advies voor nieuwe bestrating, een schutting of een ander bouwproject? Neem dan contact op met Wouter Weersink.

  • Bovenstaande foto is gemaakt door Goedele Monnens.
  • Tuinvrouw Nijmegen staat geregistreerd onder Organisatiebureau Tanfana:
    KVK nummer: 09212665 0000 – BTW nummer: NL001873010B31

Bomen en struiken van hier € 24,75Op voorraad. Voor zondag 23:00 uur besteld, dinsdag in huis Koop bij bol.com