Paranormaal therapeut geneest zenuwpijn

-Persbericht-

Dilan beschikt over de gave om met het intuïtieve gevoel in zijn handen de lichamelijke en psychische klachten op te sporen en te genezen. Omdat hij al jarenlang ervaring heeft om mensen op deze manier te helpen, kan hij ook klachten genezen, die de reguliere geneeskunst nog niet kan verhelpen. De afgelopen jaren ontdekte paranormaal genezer Dilan, dat klachten zoals RSI, zure benen, nek- en rugklachten, migraine, gordelroos , horton syndroom en andere zenuwproblemen veroorzaakt worden door onder andere spanningen en knopen in de zenuwbanen van het lichaam.

Dilan werkt volgens eigen ontwikkelde methodes die hij doorkrijgt vanwege zijn gaven. Het gaat als volgt: hij scant een cliënt met zijn handen en intuïtieve gevoel. Dilan voelt meteen waar de verstoring zit, weet waar de oorzaak ligt, ook al voelen mensen de pijn op een andere plek in het lichaam. De cliënt gaat liggen en krijgt een energie en acupressuurmassage voor het hoofd. Vervolgens strijkt, aait of drukt Dilan over de zenuwbanen die vanaf de nek tot aan de voeten en handen lopen. Dit om de knopen en afgeknelde gedeeltes in de zenuwbanen weg te halen en de energie weer goed door te laten stromen. De cliënt voelt vervolgens een warme trilling door de zenuwbanen. Het gemiddelde is vier tot vijf behandelingen om de klachten te genezen.

Geen recepten

De basis van Dilan’s paranormale therapie is het voelen en zien van het probleem van de cliënt en hem/haar te wijzen op de mogelijkheden voor de oplossing. De cliënt beslist uiteindelijk zelf wat hij/zij hiermee doet, want iedereen is baas van zijn eigen lichaam en geest. Als paranormaal genezer kan hij niet iedereen genezen dus verwijst Dilan iemand soms doornaar een reguliere arts of specialist. Omdat Dilan paranormaal therapeut is, schrijft hij geen recepten voor en stelt hij geen diagnoses.

Oorspronkelijk komt Dilan uit Barcelona en heet hij Jordi Ribas Salas. Dilan heeft zes gaven: helderziendheid, heldervoelendheid, helderwetendheid, mediamieke gaven, paranormaal genezende gaven en hij is sjamaan. Dilan heeft geen opleiding gedaan voor paranormaal genezer, hij werd hier al mee geboren. Toen hij opgroeide ontdekte hij dat hij andere dingen zag dan de meeste mensen. Zo zag en voelde hij bijvoorbeeld dat iemand zin had in een broodje zonder dat deze persoon dat had gezegd en op jonge leeftijd zag hij al overleden zielen. Het is geen Reiki of magnetiseren wat Dilan doet, eigenlijk had het nog geen naam maar de officiële naam is DilQi geworden!

Noot voor de redactie:

Wilt u dit persbericht plaatsen of een interview plannen met Dilan Ribas, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met Dilan:

Telefoon 0297-213045, gsm: 06 – 52 108 100

E-mail: dilan@paranormaalcentrum.com

Website: http://paranormaalcentrum.com

Lees meer artikelen over esoterische onderwerpen