Gene Keys en Lunch 15 juni 2018

Veel sieraden die ik maak met edelstenen en totemdieren verwijzen naar de Gene Keys leer. Deze biedt een schat aan wijsheden uit onder andere psychologie, genetica, astrologie, de I-ching, Boedhisme en het Christendom. Ik volg sinds 2016 het driedelige programma van het Golden Path bij Richard Rudd, de geestelijke vader van de Gene Keys en het veranderde mijn leven.

Hoewel ik voor die tijd al sinds mijn achttiende veel literatuur over diverse vormen van astrologie en andere esoterische boeken heb verslonden, was er geen een bij waar ik concrete inzichten kreeg in mijn persoonlijke ontwikkeling en kreeg ik maar geen antwoorden over het waarom ik ben zoals ik ben en waarom ik steeds tegen dezelfde obstakels in mijn leven aanloop. Door middel van de Gene Keys heb ik mijn eigen schaduwen beter leren kennen en kan ik ze nu omarmen. Daarnaast herken ik beter de lichte kanten achter deze schaduwen en vang ik soms ook een glimp op van de Goddelijkheid in de schaduwkant. Ik ben bijvoorbeeld hierdoor op emotioneel gebied veel beter in balans dan vroeger. Misschien merkt de buitenwereld dit niet aan mij, maar ik vind dat een enorme overwinning voor een hoogsensitief persoon zoals ik.

De 64 Gene Keys refereren aan krachtdieren en edelstenen, om een bepaalde hoedanigheid van een Gene Key uit te drukken. Deze symboliek en energie wil ik ook terug laten komen in mijn sieraden als eerbetoon aan de Gene Keys. Ik ben ook blij dat ik sinds kort ook ben toegevoegd als affiliate, en ik mag via mijn website verwijzen naar artikelen op de Gene Keys website.

Ik heb me aangesloten bij de Gene Keys Society, waarvan er ook een groep in Nederland zit. Met die groep gaan we op 15 juni lunchen in Nijmegen en mensen die interesse hebben, maar nog niet zoveel hierover weten zijn ook welkom. Bekijk hier ons facebookbericht.